Flyers delen voor Netwerk Beter Samen

Flyers Netwerk Beter Samen

Netwerk Beter Samen heeft een breed aanbod voor ouders, jongeren en professionals. Je kunt helpen om dit aanbod onder de aandacht te brengen door de flyers te delen! Hoe? Print ze uit en hang ze op binnen je organisatie. Stuur ze door naar andere (ervaringsdeskundige) ouders, jongeren en professionals en verspreid ze via in je eigen eigen mediakanalen.  

In de jeugdzorgregio’s van Utrecht en Flevoland geeft Netwerk Beter Samen trainingen aan jongeren, ouders en professionals. Voor ouders en jongeren hebben we basistrainingen ervaringsdeskundigheid. Voor ervaringsdeskundigen en professionals hebben we diverse (geaccrediteerde) en verdiepende trainingen rond gelijkwaardige samenwerking, trauma, autisme en suïcide. Trainingen kunnen ook in-compagnie gegeven worden. 

Download hier de flyers

Op de hoogte blijven van het actuele aanbod? Kijk dan in de agenda.

Heb je interesse in een in-companie workshop of training met ervaringsdeskundigen voor jouw organisatie? We hebben een aantal kant en klare workshops en trainingen. Het is ook mogelijk om een thema op maat uit te werken zodat het past bij een thema wat belangrijk is voor jouw organisatie, congres of symposium. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te verkennen.

Scroll to Top