Organisaties

Partner in ervaringsdeskundigheid

Gemeentes, zorgorganisaties, onderwijs- en andere maatschappelijke instellingen zoeken vaak ervaringsdeskundige ouders of jongeren. Netwerk Beter Samen heeft professionele ervaringsdeskundigen die ingehuurd kunnen worden. Dat kan voor eenmalige evenementen, voor kortere en langdurige trajecten. Ook leiden we op verzoek ouderbijeenkomsten, bijvoorbeeld voor gemeenten.

Netwerk Beter Samen kan partner of participant zijn in projecten gericht op het verbeteren van zorg en ondersteuning aan kinderen, jongeren en gezinnen. Daarnaast bieden we workshops en trainingen voor professionals en organisaties, onder andere over gelijkwaardig samenwerken en autisme en stressreductie. Ook incompany.

Training

Wil je een training of workshop op maat voor de professionals in je organisatie? Neem contact op voor de mogelijkheden. Diverse trainingen bieden we incompany aan

Advies & Match

Netwerk Beter Samen heeft verschillende professionele ervaringsdeskundigen die ingehuurd kunnen worden voor eenmalige, kortdurende en langere trajecten.

Projecten

Netwerk Beter Samen heeft eigen
projecten en is partner/participant in projecten van kenniswerkplaatsen, adviesbureaus, zorgaanbieders, gemeenten en onderwijs.

Activiteiten

Actueel

‘Iedereen is enthousiast’

Ervaringsdeskundige jongeren bij ExpEx-Utrecht zetten afgelopen jaar hun ervaringskennis in bij verschillende jeugdhulporganisaties. “Iedereen is…
Lees verder

Ervaringen

Partners

[logocarousel id=”301″]

Uitgelicht

Lees het onderzoek wat ouders van een kind met suïcidaal gedrag nodig hebben!

Gelijkwaardig samenwerken

Gelijkwaardig samenwerken met jongeren en ouders? Wat houdt het in en hoe stimuleer je je professionals binnen je organisatie?

Scroll to Top