Ervaringsacademie

De Ervaringsacademie biedt een gevarieerd aanbod met workshops en cursussen voor jongeren, ouders, ervaringsdeskundigen en professionals die samen willen leren en de zorg en ondersteuning aan gezinnen willen verbeteren door ervaringskennis beter te benutten.

Alle trainingen en workshops worden gegeven door professionals en ervaringsdeskundigen. Een greep uit ons aanbod:

  • Basistraining ervaringsdeskundige ouders
  • Masterclass Laat je raken
  • Cursus Stressvolle dynamiek bij autisme
  • Workshop Autisme, wat kun je wel?
  • Cursus In contact zijn bij suïcidale gedachten

Kijk in de agenda voor meer informatie over de trainingen

Agenda Ervaringsacademie

Wil je een workshop of cursus op maat?

Heb je als organisatie een specifieke vraag voor een workshop of cursus? Dan denken we graag met je mee. Er zijn verschillende thema’s die we kunnen invullen en we beschikken over een netwerk van ervaren en ervaringsdeskundige trainers. Je kunt denken aan een workshop over ervaringsdeskundigheid op een congres, een interactieve sessie over gelijkwaardig samenwerken tijdens een teamdag of een cursus van meerdere dagdelen. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen.

Project Ervaringsacademie

Het project Ervaringsacademie geeft ruimte om een aantal workshops en trainingen te ontwikkelen voor de regio Utrecht en Flevoland. Dit wordt mogelijk gemaakt door financiering voor dit project vanuit de Expertise netwerken jeugd in deze regio. In mei 2022 is het tweede jaar gestart van dit project en vanaf september start een nieuw seizoen met workshops, cursussen, een masterclass en ook allerlei andere activiteiten.

Heb je een vraag of wil je meer informatie?

Je kunt contact opnemen met de Ervaringsacademie via info@netwerkbetersamen.nl