Over ons

Netwerk Beter Samen is een netwerkorganisatie van ervaringsdeskundige ouders en jongeren. Ieder van ons heeft ervaren wat wel en niet werkt als er hulp of zorg nodig is. Onze ervaringsdeskundigheid zetten we in voor betere en samenhangende ondersteuning voor kinderen, jongeren en gezinnen.

Foto: community

Ervaringsnetwerk

Onze organisatie

Netwerk Beter Samen is een netwerkorganisatie van ervaringsdeskundige ouders, jongeren, trainers en professionals. De dagelijkse leiding is in handen van de directeur, samen met een klein ondersteuningsteam en het regioteam.

Onze experts

Bij Netwerk Beter Samen zijn allerlei mensen betrokken. Als bestuurslid, trainer, directeur, ondersteuner, projectleider, adviseur, ervaringsdeskundig ouder of jongere.

Onze visie op ervaringsdeskundigheid

Bij Netwerk Beter Samen verstaan we onder een ervaringsdeskundige iemand die op basis van persoonlijke en collectieve ervaringskennis in staat is deze kennis, in welke vorm dan ook, door te geven aan anderen.

Onze stichting

Netwerk Beter Samen is een stichting met ANBI-status. Ook in het bestuur van de stichting zitten ervaringsdeskundige ouders en jongeren. Daarnaast is er een raad van advies.

Doneren aan Netwerk Beter Samen?

Fijn! We hebben een anbi-status

Scroll naar boven