We zijn er voor

Ouders

Heeft je kind zorg nodig of nodig gehad? Is je kind vastgelopen op school? En wil je de ervaring die hebt opgedaan als ouder inzetten als ervaringsdeskundige? Wil je meer weten over suïcidepreventie, trauma en autisme? Kijk dan eens naar het cursusaanbod van Netwerk Beter Samen.

Ervaringsdeskundige ouders

Als ervaringsdeskundige ouder kun je bij Netwerk Beter Samen trainingen volgen, bijvoorbeeld rond trauma en autisme of suïcidepreventie. Ook is er een community voor ervaringsdeskundigen. Wil je aan de slag? Dat kan via Advies en Match.

Professionals

In diverse cursussen en workshops leren ouders, jongeren en professionals samen. Sommige trainingen zijn skj geaccrediteerd.
Wil je meer weten over gelijkwaardig samenwerken of oudervriendelijke communicatie? Kijk dan op de verdiepingspagina’s en onze producten. Op zoek naar een ervaringsdeskundige? We hebben een Advies en Match-dienst.

Organisaties

Netwerk Beter Samen heeft professionele ervaringsdeskundigen die ingehuurd kunnen worden. Dat kan voor eenmalige evenementen, voor kortere en langdurige trajecten. Netwerk Beter Samen kan partner of participant zijn in projecten gericht op het verbeteren van zorg en ondersteuning aan kinderen, jongeren en gezinnen. Daarnaast bieden we workshops en trainingen, ook in-company.

Ervaringsdeskundige jongeren

Bij Netwerk Beter Samen organiseren we community’s voor ervaringsdeskundige jongeren. We werken samen met instellingen in de regio waar je als ervaringsdeskundige aan de slag kan als maatje, voorlichter of adviseur. We hebben ook trainingen die interessant voor je kunnen zijn. En wil je grote of kleine opdrachten doen als ervaringsdeskundige? Dat kunnen we dat regelen via onze Advies & match-afdeling. Je bent welkom!

Scroll to Top