Oudersteunpunt samenwijs

Ervaringsdeskundige ouders denken mee

Ouders en jeugdigen hebben, in hun zoektocht naar passend onderwijs voor hun kind informatie nodig die toegankelijk en begrijpelijk is en toepasbaar is op hun specifieke situatie. Voor het oudersteunpunt SamenWIJS van Passenderwijs verzorgen wij onafhankelijk advies met een luisterend oor voor ouders.

Onze ervaringsdeskundige ouderadviseurs kunnen vragen beantwoorden, een luisterend oor bieden en meedenken. Het oudersteunpunt zorgt voor informatie, steun en signalering en je kunt natuurlijk ook daar terecht als ouder. Er wordt in dit project ook meegedacht over de informatievoorziening en signalering.

Wat doen wij voor het oudersteunpunt Samenwijs?

Ervaringsdeskundige advies voor ouders

Moniek Slager, ouderadviseur en ervaringsdeskundige ouder denkt mee met ouders die graag willen uitwisselen of een vraag hebben over hun situatie. Je kunt haar rechtstreeks benaderen.

Blogs en meedenken over de communicatie

Een oudersteunpunt deelt veel informatie met ouders en wij denken mee over de thema’s die belangrijk zijn maar ook hoe je met taal kunt aansluiten bij ouders.

Meewerken aan ouderbijeenkomst van de OPR

De ondersteuningsplanraad van dit samenwerkingsverband organiseert een bijeenkomst voor ouders. Wij denken mee over het programma voor deze bijeenkomst.

Veelgestelde vragen

Foto: Moniek Slagter

Heb je een vraag voor het oudersteunpunt?

Ouders uit gemeente Woerden, Montfoort, Oudewater, De Ronde Venen en Stichtse Vecht met kinderen in het (speciaal) basisonderwijs en/of speciaal onderwijs kunnen met hun vragen over onderwijs terecht bij het oudersteunpunt SamenWIJS.

Wil je dat een onafhankelijke ervaringsdeskundige meedenkt dan kun je contact opnemen met Moniek Slagter. Zij er ouderadviseur bij Netwerk Beter Samen.
Je kunt je vraag mailen naar Moniek en ze neemt dan zo snel mogelijk contact op.

Nieuws

Samenwerkingspartner

Scroll to Top