Impact maken als ervaringsdeskundige

Op woensdag 3 april organiseert het Netwerk Beter Samen een community-bijeenkomst van ervaringsdeskundigen. Op de bijeenkomst vertelt Experienced Expert Shannon IJkema, zeer actief binnen het Netwerk Beter Samen en binnen ExpEx hoe zij impact maakt als ervaringsdeskundige en wat daarin goed werkt. Deelnemers krijgen alle ruimte om hun vragen te stellen. Je bent van harte welkom!

Ook het onderwerpen gelijkwaardig samenwerken komt aan bod tijdens deze bijeenkomst. Wat is gelijkwaardig samenwerken? Wanneer merk je dat er als ervaringsdeskundige ouder of gelijkwaardig met jou wordt samengewerkt? Wat is daar voor nodig? En wat kun je zelf doen om gelijkwaardiger samen te werken met de ander? Hierover gaan we samen aan de slag en je gaat gegarandeerd naar huis met een actiepunt voor jezelf of een nieuwe wijsheid!

Tijdens iedere bijeenkomst is er ook een intervisiemoment. In de community krijg je de kans om anderen met je mee te laten denken over een knelpunt of dilemma waar je als ouder/jongere of ervaringsdeskundige tegenaan loopt. Ook worden vragen en opdrachten vanuit het Netwerk Beter Samen gedeeld.

Netwerk Beter Samen organiseert geregeld community-bijeenkomsten voor ervaringsdeskundige ouders en jongeren in Utrecht. Meer informatie en inschrijven voor de komende bijeenkomst kun je hier

De bijeenkomst vindt plaats van 9.30 tot 12.30 in Aristo , Brennerbaan 150 in Utrecht

Scroll to Top