Greet Meesters neemt afscheid van de Ervaringsacademie

Greet Meesters heeft als programmamanager in samenwerking met het programmateam en de trainers gebouwd aan de basis van de Ervaringsacademie. Het was een pittige start, in een coronajaar, en met een nieuw team waarin het met elkaar zoeken was naar een goede manier om samen te werken en de Ervaringsacademie te organiseren.

Er is ontzettend veel geleerd in dit eerste projectjaar over hoe jongeren, ouders en professionals het beste samen leren en wat daarin hun behoeften zijn. Dat is onder andere gedaan in de praktijk met de Regionale Expertteams en door middel van actieonderzoek. Hoogtepunten waren de EHBJ (Eerste Hulp bij Jeugdzorg)- boxen die rond de kerstvakantie uitgedeeld zijn, de trainingen en de Proeverij.

Er is ook geleerd over de beste wijze één en ander te organiseren. Voor het tweede projectjaar is de keus gemaakt voor een andere structuur waarin de rol van de programmamanager is komen te vervallen. Dat betekent dat Greet afscheid neemt bij de Ervaringsacademie. Het bestuur en team van Netwerk Beter Samen spreken grote waardering uit voor de inzet van Greet en bedanken haar voor de samenwerking. 

Scroll to Top