Professionals

Samen leren met ervaringsdeskundigen

Het zit in onze naam: Netwerk Samen Beter. We willen de zorg en ondersteuning aan kinderen, jongeren en gezinnen verbeteren door samen te werken met professionals. Dat betekent dus ook samen leren. In diverse cursussen en workshops leren ouders, jongeren en professionals samen. Sommige trainingen zijn skj geaccrediteerd.

Wil je meer weten over gelijkwaardig samenwerken of oudervriendelijke communicatie? Kijk dan op de verdiepingspagina’s en onze producten. Ben je op zoek naar een ervaringsdeskundige ouder of jongere? Ook hierin kan Netwerk Beter Samen je helpen. We hebben een Advies en Match-dienst.

Wil je samen leren met ouders en jongeren?

Bekijk het trainingsaanbod waar ouders, jongeren en professionals samen leren, bijvoorbeeld over autisme en stress en gelijkwaardig samenwerken.

Wil je gelijkwaardig samenwerken?

Wat is gelijkwaardig samenwerken en wat brengt het je als professional. Dat ervaar je in de masterclass Laat je raken die we ook in-company aanbieden.

Zoek je een ervaringsdeskundige?

Netwerk Beter Samen heeft professionele ervaringsdeskundigen die ingehuurd kunnen worden. Dat kan voor eenmalige evenementen, voor kortere en langdurige trajecten.

Activiteiten

Aankomende evenementen

Actueel

Uitgelicht

Lees het onderzoek wat ouders van een kind met suïcidaal gedrag nodig hebben!

Gelijkwaardig samenwerken

Gelijkwaardig samenwerken met jongeren en ouders? Wat houdt het in en hoe doe je dat?

Ervaringen

Zoek je een ervaringsdeskundige

Veel organisaties zoeken een ervaringsdeskundige. Maar waar vind je die en hoe regel je het samen goed?

Scroll to Top