Marjan Verhagen op netwerkbijeenkomst

Marjan Verhagen is teammanager bij de jeugdhulporganisatie KOOS in Utrecht. Ze werkt samen met ervaringsdeskundige jongeren in diverse Utrechtse wijken. Wil je weten hoe dat in zijn werk gaat? Wat werkt en nog lastig is? Wil je meedenken hoe ervaringsdeskundigheid van ouders beter kan worden benut? Meld je dan aan voor deze inspirerende en leerzame online netwerkbijeenkomst op 30 maart. Het programmateam van de Ervaringsacademie gaat dan met Marjan in gesprek.

Op deze avond kun je ook andere ervaringsdeskundige ouders en jongeren ontmoeten en kennismaken met het werk van Netwerk Beter Samen en de Ervaringsacademie.

Steeds meer jeugdzorgorganisaties, scholen en gemeenten in de regio Utrecht en Flevoland willen ervaringsdeskundige ouders en jongeren inzetten bij de ontwikkeling en uitvoering van hun aanbod, de inkoop van zorg of het meewerken aan onderzoek. Steeds meer ouders en jongeren met ervaring in de jeugdzorg en/of het onderwijs willen hun ervaringen hiervoor inzetten. De Ervaringsacademie van Netwerk Beter Samen organiseert daarom netwerkbijeenkomsten voor en door ervaringsdeskundige ouders en jongeren in de regio Utrecht en Flevoland. Ervaringsdeskundige ouders en jongeren hebben tijdens deze bijeenkomsten de gelegenheid elkaar te ontmoeten, elkaar te inspireren en van elkaar te leren.

Neem gerust iemand mee uit je netwerk. Wij hopen je snel te ontmoeten.

Vragen? Neem contact op met Greet Meesters, programmamanager Ervaringsacademie 06-28318134 of 06-51982276 greet@netwerkbetersamen.nl

Je kunt je hieronder aanmelden voor de netwerkbijeenkomst.

Je kunt op de hoogte blijven en aanmelden voor de nieuwsbrief van Netwerk Beter Samen.

Scroll to Top