13 ervaringsdeskundige ouders geslaagd!

Op maandag 7 november zijn 13 ouders uit de regio Zeeland en Brabant geslaagd voor de vierdaagse basistraining ervaringsdeskundige ouders. De basistraining is een training voor ouders die graag iets willen doen met hun ervaring voor anderen. Netwerk Beter Samen heeft deze training uitgevoerd in opdracht van de bovenregionale expertise netwerken in deze regio.

De cursus was zeer waardevol, de fijne deskundige trainers hebben ons veel geleerd. Ik kan niet wachten om te gaan beginnen als ervaringsdeskundige. Super bedankt
Deelnemer van de basistraining

In de training hebben ouders geleerd hoe ze hun eigen ervaring kunnen omzetten naar ervaringskennis en hoe de psychologie van het ouderschap de positie van ouders versterkt. Verder is er inzicht gegeven in de diverse rollen en werkgebieden waar ze een bijdrage kunnen leveren en ook het werk en de structuur in de regio. Met een krachtige eindpitch hebben de deelnemers de training afgerond en gaan nu verder aan de slag met het ZeBra-netwerk om hun werk verder invulling te geven. Het was weer een geslaagde training met veel verbinding en nieuwe ideeën om aan de slag te gaan met eigen talenten.

Janneke van Bockel en Nely Sieffers geven vanaf 30 januari een nieuwe basistraining voor de ouders in provincie Utrecht en Flevoland. In de week van 14 november start de aanmelding.

Scroll naar boven