Oproep aan oudergroepen in de provincie Utrecht

De community van ouders komt samen voor ontmoeting en uitwisseling

In de provincie Utrecht zijn diverse oudergroepen actief op het gebied van zorg, ondersteuning en onderwijs. Denk aan ouders van kinderen met ASS, meervoudige of lichtverstandelijke beperkingen, kinderen met psychische klachten, hoogbegaafdheid of (bijna) thuiszitters. Netwerk Beter Samen inventariseert welke oudergroepen er in de provincie Utrecht actief zijn.

Netwerk Beter Samen is een netwerkorganisatie van ervaringsdeskundige ouders en jongeren. Onze missie is zorg en ondersteuning aan kinderen, jongeren en gezinnen te verbeteren. Dat doen we op allerlei manieren. We inventariseren nu welke oudergroepen in de provincie Utrecht actief zijn.

Voor Netwerk Beter Samen is het belangrijk contact te hebben met deze groepen om voeling te houden wat er onder hen leeft. Voor oudergroepen kan het fijn zijn vindbaar te zijn voor ouders, bijvoorbeeld via een kaart op onze website www.netwerkbetersamen.nl. Of om uit te wisselen met andere groepen, of gebruik te kunnen maken van bijvoorbeeld trainingen, intervisie en community’s.

Ken of ben je een oudergroep in de provincie Utrecht? Dan komen we daar graag mee in contact. Dat kan per mail: astrid@netwerkbetersamen.nl. We willen de oudergroepen uitnodigen voor een online ontmoetingssessie op 28 mei om te verkennen wat de wederzijdse wensen en behoeftes zijn.

Dank alvast voor het meedenken!

Scroll to Top