Brochure: Oudervriendelijk werken

Inleiding

Ouders voelen zich gehoord en gezien als ze serieus worden genomen wanneer er zorg en ondersteuning nodig is voor hun kind. De ouderschapstheorie van Alice van der Pas helpt daarbij. Voor professionals om (beter) aan te sluiten bij ouders en voor ouders om beter te begrijpen wanneer ze zich geholpen voelen. In deze nieuwe brochure van Netwerk Beter Samen zetten we de basisprincipes van die ouderschapstheorie op een rij.

Download: Brochure Oudervriendelijk Samenwerken

Download Brochure

Verzend de brochure naar:

Ik bevestig dat ik het privacybeleid heb gelezen en ermee akkoord ga.

Auteur

Janneke van Bockel is ouderschapsdeskundige, schrijver en ouder. Ze schrijft, denkt, spreekt en dicht over de psychologie van ouderschap. Het gedachtengoed van Alice van der Pas is daarbij steeds haar vertrekpunt.

Netwerk Beter Samen is een netwerkorganisatie van ervaringsdeskundige jongeren, ouders en professionals. Ieder van ons heeft ervaren wat wel en niet werkt als er hulp of zorg nodig is. Onze ervaringsdeskundigheid zetten we in voor betere en samenhangende ondersteuning voor kinderen, jongeren en gezinnen.

Publicatie

©Netwerk Beter Samen
Publicatiedatum: April 2024
Deze brochure is gemaakt vanuit het Project Ervaringsacademie, mogelijk gemaakt door de bovenregionale expertise netwerken in Utrecht en Flevoland.
Auteur: Janneke van Bockel
Redactie: Tilly van Uffelen
Vormgeving: Hosea Sieffers

Scroll to Top