Uitnodiging Festival ‘Iedereen doet mee!’

Voor jong en oud in Woerden en omstreken! 

Je wordt van harte uitgenodigd voor het Festival ‘Iedereen doet mee!’ van 18 t/m 25 september 2021! Een week vol verrassende workshops, optredens, sport, kunst, en denksessies voor alle inwoners en organisaties uit gemeente Woerden. Wat voor leeftijd culturele achtergrond, gender, talenten of beperkingen je ook hebt. Kom je ook? 

Doe je mee? 

Een inclusieve samenleving is gebouwd op de talenten en interesses van alle inwoners uit Woerden en omstreken. Met het festival willen we daaraan werken! We willen dat iedereen mee kan doen. Op school, op de club of vereniging, op het werk of in de buurt. Daarom is voor elke interesse en talent wel een leuke festivalactiviteit te vinden. Doe je mee? Kom met je kinderen naar de inclusieve buitenspeelmiddag, de circusworkshop of de sportdag. Leen een levend boek, kom het levend ganzenbord spelen of bekijk een optreden in het klooster van Woerden! Hier kun je de agenda vinden met alle activiteiten.

Feestelijke aftrap Festival ‘Iedereen doet mee!’ 

Wil jij ook werken aan een inclusieve samenleving in Woerden en omstreken? Een plek waar iedereen mee kan doen? Oud, jong, wat voor cultuur, talent, seksuele voorkeur, inkomen en beperkingen je ook hebt? Kom dan naar de feestelijke aftrap van Festival ‘Iedereen doet mee!’ op de sofa van Woerden gemaakt door 200 inwoners. Met een multicultureel hapje en drankje luiden we het festival in! Een week vol verrassende optredens, workshops, sport, kunst, en denktanksessies. Met elkaar een samenleving bouwen op de talenten en interesses van iedereen. Doe je mee? Oscar Kocken, presentator, televisie- & theatermaker gaat met ons in gesprek. Als afsluiter is de gezamenlijke aftrap van Woerden de Wereld rond in een dansworkshop van de Dance Academy! Gepresenteerd door de vrouwen van Woerden. 

Wanneer: zaterdag 18 september 2021 van 11.00 – 12.15 uur

Waar: Westdam Park, bij de Sofa achter de watertoren. 

Aanmelden via: https://surveys.enalyzer.com?pid=dmut2kuk, deelname is gratis