Inspirerende proeverij

Ruim vijftig mensen kwamen op 12 oktober online proeven van het aanbod van de Ervaringsacademie. Het programmateam van de Ervaringsacademie wil iedereen bedanken voor de enthousiaste reacties en actieve deelname aan het programma.

Stressvolle dynamiek bij autisme

De eerste aanmeldingen voor de workshops zijn binnengekomen. De workshop Stressvolle dynamiek bij autisme zal van start gaan op 15 november in het Krachtstation in Utrecht. Voor de tweede serie is nog plek.

Gelijkwaardige samenwerking

Voor de workshops Het levensverhaal centraal en de workshop Gelijkwaardige samenwerking is nog plek. Aanmelden voor deze workshops kan via www.netwerkbetersamen/ervaringsacademie.

“Ik heb inspirerende presentaties gezien. Onze gezamenlijke opgave is dat we in het hele systeem veel meer moeten aansluiten en vertrouwen op de ervaring, de levenskracht, de behoeften én de eigen acties van kinderen, jongeren en ouders zelf. Hoe dragen wij bij aan meer hun invloed op hun eigen leven en eventuele zorg.”

Hilbrand Jacobs, Procesbegeleider lerend netwerk expertteams Flevoland – Utrecht

Netwerkbijeenkomsten voor ervaringsdeskundige ouders en – jongeren

Tijdens de Proeverij zijn ook de eerste netwerkbijeenkomsten in de regio Utrecht en Flevoland aangekondigd. Je kunt nu aanmelden voor deze netwerkbijeenkomsten voor ervaringsdeskundige jongeren en ouders:

Thema: Zichtbaarheid als ervaringsdeskundige

Regio Utrecht: Woensdag 10 november 19.30 – 21.30 uur

Regio Flevoland: Woensdag 17 november 19.30 – 21.30 uur

Aanmelden via de website: www.netwerkbetersamen.nl/ervaringsacademie of mailen naar ervaringsacademie@netwerkbetersamen.nl.

Deze bijeenkomsten zullen live zijn op een nog nader te bepalen locatie in Utrecht en Flevoland.

Op de hoogte blijven van het werk van de Ervaringsacademie?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Dat kan onderaan dit bericht.

Vragen of reacties?

Mail naar:                           Ervaringsacademie@netwerkbetersamen.nl