Netwerkbijeenkomst voor ouders en jongeren

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Netwerkbijeenkomst voor ouders en jongeren

12 januari 2022 @ 19:30 21:30

Wil je weten hoe Carlijn Mol (ervaringsdeskundige jongere) en Jasmijn van Ipkens (ervaringsdeskundige ouder) hun ervaringen inzetten voor het verbeteren van de jeugdzorg en het onderwijs? Meld je dan aan voor deze online netwerkbijeenkomst.

Steeds meer jeugdzorgorganisaties, scholen en gemeenten in de regio Utrecht willen ervaringsdeskundige ouders en jongeren inzetten bij de ontwikkeling en uitvoering van hun aanbod, de inkoop van zorg of het meewerken aan onderzoek. Steeds meer ouders en jongeren met ervaring in de jeugdzorg en/of het onderwijs willen hun ervaringen hiervoor inzetten.

De Ervaringsacademie van Netwerk Beter Samen organiseert daarom netwerkbijeenkomsten voor en door ervaringsdeskundige ouders en jongeren in de regio Utrecht en Flevoland. Ervaringsdeskundige ouders en jongeren hebben tijdens deze bijeenkomsten de gelegenheid elkaar te ontmoeten, elkaar te inspireren en van elkaar te leren.

Aanmeldformulier netwerkbijeenkomst 12 januari 2022

Laat dit veld blanco
De netwerkbijeenkomsten zijn voor ervaringsdeskundige jongeren en -ouders die wonen en werken in de provincie Utrecht en Flevoland.