Masterclass Laat je raken (= vol)

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Masterclass Laat je raken (= vol)

17 mei 2022 @ 09:30 16:30

Gelijkwaardig samenwerken is een belangrijke voorspeller voor goede hulp aan gezinnen. In de tweedaagse Masterclass ‘Laat je raken, bedreven in gelijkwaardige samenwerking’ reiken we kennis en tools aan die helpen bij het vormgeven van gelijkwaardige samenwerking en ga je concreet aan de slag.

De Masterclass is bedoeld voor jeugdzorgmedewerkers, ouders en jongeren die met en van elkaar willen leren over de vraag ‘Gelijkwaardig samenwerken, hoe doen we dat?’ Werkzaam of woonachtig in Regio Utrecht of Flevoland.

De tweedaagse wordt gegeven door Kathinka Bruinsma, adviseur gelijkwaardig samenwerken met ouders, ontwikkelaar van Hand in Hand, procesbegeleider Ouders van betekenis, kernteamlid Netwerk Beter Samen en Marjan de Lange, orthopedagoge, zelfstandig adviseur jeugdhulp, ervaring aan de andere kant van de tafel. In samenwerking met het programmateam van de Ervaringsacademie van Netwerk Beter Samen.

Data:             17 mei en 9 juni 2022

Tijd:               9.30 tot 16.30 uur

Locatie:         Regio Utrecht wordt nog bekend gemaakt

Kosten:          Geen. Deze Masterclass is een pilot. We verwachten daarom geen financiële bijdrage. Wij verwachten wel dat alle deelnemers aanwezig zijn bij beide dagen en uitgebreide feedback willen geven op de training.

Aanmelden kan tot 1 mei 2022 via het aanmeldformulier.

Gelijkwaardig samenwerken is een belangrijke voorspeller voor goede hulp aan gezinnen. In deze Masterclass staat de vraag centraal wat helpend is bij het vormgeven van gelijkwaardige samenwerking tussen jeugdhulpverleners, ouders en jongeren. We gaan met behulp van verschillende werkvormen met elkaar in gesprek over de vragen:

  • Wat werkt in gelijkwaardig samenwerken?
  • Wat ervaren jij en de ander in gelijkwaardig samenwerken?
  • Wat vraagt dat van jou en de ander?
  • Wat lukt jou daarin al goed en wat helpt je om er nog beter in te worden?

Daarnaast reiken we elkaar kennis en tools aan die helpen bij het vormgeven van een gelijkwaardige samenwerking.

Aanmelden is niet meer mogelijk want de masterclass zit vol. Je kunt aanmelden voor onze nieuwsbrief om op tijd geïnformeerd te worden over nieuwe trainingen.