Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kennismakingsbijeenkomst community ouders

22 februari @ 19:00 20:45 CET

Een community voor ouders in Utrecht Leidsche Rijn

Graag nodigen we jullie uit voor onze eerste kennismaking bijeenkomst van Bijzonder Ouder Contact (B.O.C.) in Leidsche Rijn & omgeving.

Wij zijn Saida en Shirin. Beide moeders van twee lieve jongens met een beperking met een complexe zorgvraag. Onze kinderen wonen nog thuis en wij zorgen 24/7 met ondersteuning van het pgb- team voor hen. Dit is een behoorlijk grote uitdaging en het is soms lastig de balans te vinden tussen leven en zorgen.

Dit heeft ons samengebracht als vriendinnen en ook als initiatiefnemers van Bijzonder Ouder Contact in Utrecht. In samenwerking met Kathinka Bruinsma (Netwerk Beter Samen & Ouders van Betekenis) starten wij met deze bijeenkomsten.

Op dit moment leiden wij elders in Utrecht een andere oudergroep (lotgenoten groep). De term lotgenoten vinden we heel zwaarmoedig klinken, vandaar onze keuze voor B.O.C. Deze contact momenten met ouders blijken heel waardevol. Vandaar dat we dit ook in Leidsche Rijn & omgeving willen opstarten, om zo ook van betekenis te zijn voor meerdere ouders uit Utrecht.

We willen met ouders samen komen in een laagdrempelige setting om in contact te komen met elkaar. Je kan met elkaar praten maar alleen luisteren is ook goed. Alles mag en niets moet. Er is ruimte om tips en adviezen te delen rondom ons dagelijkse leven, maar ook is er emotionele steun wanneer nodig. Want wij weten als geen ander wat er in ons harten leeft. Dat bindt ons en samen staan we een stukje sterker! 

Iedere ouder die voor een uitdaging staat als het gaat voor het zorgen voor een kind met een beperking is van harte welkom.

Datum: 22 februari 

Aanvang: 19:00 

Start: 19:15 – 20:45

Locatie: Hoge Weide Buurtcentrum – Laurierweg 104, 3541 BA Utrecht

We zien je graag de 22e! Laat ons weten of je erbij bent. Je kan altijd last minute aanschuiven. Er is koffie en wat lekkers aanwezig. 

Contactgegevens

InContact Bijzonder

Saida & Shirin

06 – 42554409  en  06 – 10457494

www.incontactutrecht.nl

Kathinka Bruinsma

Netwerk Beter Samen 

www.netwerkbetersamen.nl

06 – 23944074

Foto Saida en Shirin, ervaringsdeskundigen

Algemene informatie

Datum: 22 februari 

Aanvang: 19:00 

Start: 19:15 – 20:45

We zien je graag de 22e! Laat ons weten of je erbij bent. Je kan altijd last minute aanschuiven. Er is koffie en wat lekkers aanwezig. 

Samen met ouders bouwen we aan een community van en voor oudersDeze bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt door het project Ervaringsacademie en de Expertise netwerken in Utrecht – Flevoland.

Gratis