Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Informatiebijeenkomst training jongeren

26 juni @ 18:30 20:00 CEST

Basistraining ExpEx start in september

Wil je een hoopverlener worden voor andere jongeren? Sluit je dan aan bij ExpEx Utrecht. ExpEx zijn jongeren met een rugzak vol ervaringen. Denk aan jeugdzorg, GGZ, dak- en thuisloosheid, jeugddetentie of problemen thuis. Deze ervaringen zetten zij in om de hulpverlening aan jongeren in de provincie Utrecht te verbeteren. In september start voor jongeren de volgende basistraining van ExpEx. Tijdens de informatiebijeenkomst vertellen we meer over de training en kun je kennismaken met de trainers.

We zoeken jongeren tussen de 17 en 29 jaar uit de provincie Utrecht met ervaring op het gebied van onder andere jeugdhulp, verslaving, pesten, (v)echtscheiding, jong ouderschap of langdurig thuiszitten. Ben jij gemotiveerd om jouw kennis in te zetten voor het verbeteren van de situatie van andere jongeren? In september 2022 start de basistraining tot ExpEx ervaringsdeskundige in Utrecht. De training bestaat uit twaalf bijeenkomsten van drie uur en loopt van september t/m december 2022.
Klik hier voor de flyer.

Informatiebijeenkomst

Heb je interesse en wil je meer informatie en kennismaken met de trainers? Op 26 juni hebben we een informatiebijeenkomst in Utrecht met meer informatie over de training, wat je kunt doen na de training en ook hoe de aanmelding verder verloopt.

Vragen en aanmelden

Je kunt in het formulier hieronder aanmelden voor de voorlichtingsbijeenkomst. Enkele dagen voor de bijeenkomst krijg je een mail met meer informatie. Kom je er niet uit met het online formulier of heb je nog vragen? Je kunt mailen naar Hellen Houterman via expexutrecht@netwerkbetersamen.nl en dan helpen we je zo snel mogelijk verder.

Algemene informatie

Wanneer: 26 juni 2023

Tijd: 18.30 – 20.00 uur

Waar: Buurtcentrum De Jager, Teun de Jagerdreef 1, Utrecht

Voor wie: jongeren tussen de 17 en 29 jaar uit de provincie Utrecht met ervaring op het gebied van onder andere jeugdhulp, zorg met verblijf, verslaving, pesten, (v)echtscheiding, jong ouderschap of langdurig thuiszitten.

Voor meer informatie kun je mailen naar: expexutrecht@netwerkbetersamen.nl

Deze bijeenkomst is onderdeel van het project ExpEx Utrecht

Logo ExpEx Utrecht
Gratis