Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst ontwikkelgroep Onderwijs en Zorg

11 september @ 12:30 15:00 CEST

Met een subsidie van ZonMw brengt Netwerk Beter Samen ervaringsdeskundige ouders samen die zich in willen zetten voor het verbeteren van de samenhang tussen onderwijs en zorg. De ontwikkeling van onafhankelijke ouder- en jeugdsteunpunten waar ouders en jongeren terecht kunnen met vragen over extra hulp op school, speciaal onderwijs, zorg of jeugdhulp is hoort hierbij. Hoe moeten deze onafhankelijke steunpunten eruit komen te zien? Waar hebben ouders en jongeren echt wat aan? Welke informatie en producten zijn handig? Doel is ook om concrete producten op te leveren die bruikbaar zijn voor ouders, jongeren en de diverse steunpunten.  

Aanmelden en vragen over de ontwikkelgroep

Je kunt aanmelden via het formulier op deze pagina. Na aanmelding ontvang je een mail en enkele dagen voor 11 september krijg je een mail met meer informatie over het programma en de locatie. Heb je vragen? Je kunt deze mailen naar info@netwerkbetersamen.nl.

Kinderen op school

Algemene informatie

Wanneer: 11 september 2023

Tijd: 12.30 – 15.00 uur

Waar: De Huismeesters, Zwarte Woud 2 Utrecht-Lunetten.

Voor wie: ervaringsdeskundige ouders en -jongeren uit provincie Utrecht en Flevoland die graag iets willen betekenen voor anderen op het gebied van onderwijs-zorg.

Voor meer informatie kun je mailen naar: info@netwerkbetersamen.nl

Deze bijeenkomst is onderdeel van het project Samen ontwikkelen in Utrecht. Dit project 07420132210017 wordt mogelijk gemaakt door: 

Logo; ZonMw
Gratis gratis