Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Basistraining jongeren Utrecht (Vol)

12 september @ 18:00 21:00 CEST

‘WERKEN MET EIGEN ERVARING ALS EXPEX’

Wil je een hoopverlener worden voor andere jongeren? Sluit je dan aan bij ExpEx Utrecht. ExpEx zijn jongeren met een rugzak vol ervaringen. Denk aan jeugdzorg, GGZ, dak- en thuisloosheid, jeugddetentie of problemen thuis. Deze ervaringen zetten zij in om de hulpverlening aan jongeren in de provincie Utrecht te verbeteren. Op 12 september start de volgende basistraining voor jongeren.

We zoeken jongeren tussen de 17 en 29 jaar uit de provincie Utrecht met ervaring op het gebied van onder andere jeugdhulp, verslaving, pesten, (v)echtscheiding, jong ouderschap of langdurig thuiszitten. Ben jij gemotiveerd om jouw kennis in te zetten voor het verbeteren van de situatie van andere jongeren? In september 2023 start een training tot ExpEx ervaringsdeskundige in Utrecht.

Je gaat deel uitmaken van een groep jongeren die elkaar begrijpt, stimuleert en inspireert. Na de cursus ben je als ExpEx ervaringsdeskundige inzetbaar als hoopverlener voor andere jongeren als maatje, of als adviseur voor bijvoorbeeld hulpverleners en gemeenten. Voor jouw inzet als ervaringsdeskundige krijg je een vergoeding.

De training bestaat uit twaalf bijeenkomsten van drie uur en loopt van september t/m december 2023. De training is kosteloos.

Ben of ken jij deze nieuwe toekomstige ExpEx en interesse om mee te doen aan de basistraining? Laat het ons weten! Neem contact met ons op. Mail: expexutrecht@netwerkbetersamen.nl

Gratis Verschillende tarieven inclusief btw

Wordt mede mogelijk gemaakt door de samenwerkingspartners van ExpEx Utrecht. 

Logo ExpEx Utrecht