Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

3e Netwerkavond eetstoornissen

9 november @ 19:00 22:00 CET

De diversiteit van ervaringsdeskundigheid

Op 9 november ben je van harte welkom op de Netwerkavond Eetstoornissen van K-EET Utrecht en Flevoland in het UMC Utrecht. Een avond waar zorgverleners, ervaringsdeskundigen en geïnteresseerden elkaar ontmoeten en meegenomen worden in alle ontwikkelingen. Naast veel interessante sprekers geeft Nely Sieffers, directeur bij Netwerk Beter Samen deze avond een presentatie over het thema; ‘De diversiteit van ervaringsdeskundigheid’. De ervaringsdeskundige jongeren en ouders uit onze ontwikkelgroep zijn aanwezig en je kunt ze ontmoeten in de pauzes.

Programma

Op het programma staat de sprekers hoogleraar Floortje ScheepersUniversitair Medisch Centrum Utrecht kinderarts Dana-Anne de Gast Diakonessenhuis, kinder- en jeugdpsychiater Nicole Becking van AltrechtNely Sieffers van Netwerk Beter Samen, collega van SeysCentra en programmaleider Monika Scholten is geprogrammeerd: ‘gezonde marge’, netwerkzorg, ARFID en meer. Binnenkort volgt het programma.

Meer informatie en aanmelden

Je bent van harte welkom!

Ontwikkelgroep ervaringsdeskundigen in overleg
Ontwikkelsessie eetstoornissen waar ervaringsdeskundigen samen werken aan collectieve ervaringskennis en een plan voor betere samenwerking in de regio.

Algemene informatie

Datum: 9 november 2023

Tijd: 19 – 21.30 uur

Locatie: UMC Utrecht

Organisatie: Georganiseerd door Clarine Corstens en Patricia Bos Netwerk Eetstoornissen Utrecht en Flevoland

Gratis

Onze bijdrage aan deze avond en ontwikkeling van ervaringsdeskundigheid wordt mede mogelijk gemaakt vanuit het project Ervaringsacademie en de bovenregionale expertise netwerken jeugd Utrecht en Flevoland.

Logo bovenregionale samenwerking jeugd Utrecht-Flevoland